Förhandsbokning Linnejersey 23

Linnejersey är ett högkvalitativt tyg tillverkat av en blandning av 80 % bomull och 20 % linne. Denna unika materialsammansättning ger den inte bara en behaglig känsla, utan också hög hållbarhet.Den är idealisk för kläder som skjortor, blusar eller klänningar. Det höga bomullsinnehållet gör tyget mjukt och andningsbart, medan linneinnehållet säkerställer ett naturligt skrynkligt utseende. Dessutom är linnejerseyen lättskött och kan lätt tvättas i maskin. Den behåller sin färgglans och formstabilitet även efter flera tvättar. Kombinationen av bomull och linne ger tyget en unik struktur, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som värdesätter kvalitet och komfort.

Detta är en förhandsbokning med förväntad leveranstid i slutet av december. Jag behöver minst 5 meter bokade av samma färg för att jag ska ta hem tyget.

När du gör en beställning så rekommenderar jag att använda klarna. Skulle de bli för få bokningar så är det smidigt att avbryta en order och inga pengar dras då. Vill du inte betala med klarna så kontakta mig så löser vi det på annat sätt.

Vid en förhandsbokning aktiverar jag klarna först när tyget skickas vidare till kund.

Vid frågor så är det bara att kontakta mig :)