Om mig och Moster Bibis Tyger

Jag som driver Moster Bibis Tyger heter Britt och bor i Stenungsunds kommun. I första hand är Moster Bibis Tyger en webbutik men jag har också en lokal där jag bor och där man kan besöka mig. Eftersom jag har ett annat arbete också så kan jag inte planera öppettiderna så långt i förväg.. Jag uppdaterar min hemsida och sociala medier med mina öppettider ca en månad i taget. Du är alltid välkommen att kontakta mig på mejl ([email protected]) eller via telefon till nummer 070 4582743

Företagsnamnet Moster Bibis Tyger

När jag skulle bestämma mitt företagsnamn föll det sig naturligt att det blev just Moster Bibis Tyger. Av mina syskonbarn har jag sedan de var små blivit kallad för Moster Bibi, ett namn jag trivs med och som fortfarande lever kvar trots att mina syskonbarn idag är vuxna.

Vem är då Moster Bibi :)

Handarbete och pyssel har sedan jag var liten varit en stor del i mitt liv. Under årens gång har perioderna av skapande varit mer eller mindre intensiva.

Sömnad är jag långt ifrån expert på men jag har ändå hunnit med att sy en del kläder både till mig själv, barn och barnbarn. Jag har även sytt några balklänningar på beställning. I början av 90-talet gick jag en textilutbildning för mitt eget nöjes skull och för att lära mig mer. Jag hade aldrig några planer på att arbeta med något inom textil. Jag har kommit fram till att känslan av att sy med en tidsmarginal kontra att sy när jag har lust är väldigt stor. Jag är på djupet en känslomänniska och vill i största möjliga mån känna lust och glädje för det jag gör.

Jag har fler intressen....

Utöver mitt intresse för olika handarbete är jag väldigt intresserad av personlig utveckling. Jag tror på människans kraft att utvecklas. Vi lär så länge vi lever och jag är glad så länge jag fortsätter att vara nyfiken på livet. För mig är det viktigt att få fantisera och drömma. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med Moster Bibis Tyger och utveckla företaget en liten bit i taget.

Moster Bibis Tyger och framtiden

I nuläget jobbar jag på mitt ordinarie jobb och dessutom med mitt företag. Jag har en dröm om att jobba mer med mitt företag framöver men jag skyndar långsamt. 

Jag vill att Moster Bibis Tyger ska vara mer än en tygbutik. Det ska vara ett ställe där man mår gott och där man kan hämta kraft. Där ett besök kan ta allt från några minuter till flera timmar. Där man kan sitta ner, ta en kopp kaffe och utforska nästa projekt. Hämta inspiration och möta människor med liknande intressen. 

Slutligen vill jag tacka alla er som följer mig, sprider mitt företag och handlar av mig. Ni ger mig möjlighet att fortsätta med detta som jag verkligen älskar och brinner för.

Sedan jag startade Moster Bibis Tyger har jag lärt mig så otroligt mycket och jag har träffat många härliga människor, som jag aldrig skulle träffat utan mitt företag. Jag ser fram emot en kreativ och inspirerande fortsättning och förhoppningsvis ses vi på mässor och olika event runtom i landet eller kanske rentav i min nyinredda lokal.

Har du tips eller är det något du saknar? Tveka inte att kontakta mig helst på mejl till [email protected] Jag tar tacksamt emot era åsikter.


FANTASI ÄR KONSTEN ATT SE SÅDANT SOM ÄNNU INTE FINNS
DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY